Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Φιντέλ Ζεις Μας Καθοδηγείς!


Αυτό που μ' αρέσει με τον Κάστρο (εκτός απ' τα γιαούρτια του) (in-joke για Κερκυραίους) είναι το κωλοδάχτυλο που υψώνει θριαμβευτικά και διαρκώς στους μάτσο μαλάκες καμπόηδες Τεξανομαφιόζους. Τί προσπαθούνε να τον δολοφονήσουνε, τί προσπαθούνε να τον θάψουν στη λάσπη, τί χαίρονται που έφαγε τα μούτρα του, αρρώστησε κι επιτέλους ψόφησε... τίποτα, αυτός εκεί. "The reports of my demise have been greatly exaggerated".

Και καπνίζει και σα φουγάρο.

(εντάξει τώρα πια μάλλον τό 'χει κόψει...)


(Κι αυτός μάλλον είναι σωσίας)

(A Suivre)

Γοια τει πεδοια ραι γαμοτο!!1!!

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΚ, λοιπόν αυτοί εδώ μ' αρέσουνε



80% στονεριά, 20% ποζεριά, ανεκτή αναλογία.

ΟΚ, τώρα θέλω να δω μια τέτοια μπάντα, να παίζει αυτή τη μουσική, αλλά να είναι όλες γκόμενες.

Γιατί;

Τί γιατί; Γιατί έτσι.

:μούμπλε μούμπλε:

(A Suivre)

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

"Τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί"



Εσύ όμως έφαγες και τον αγλέουρα.

(A Suivre)

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΕΛ.ΑΣ. εξαρθρώνει τον ΣΥΡΙΓΓΑ!

Πενήντα πέντε (55) έμποροι ναρκωτικών συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου, στον πεζόδρομο της οδού Τοσίτσα. Ο πεζόδρομος, στρατηγικά τοποθετημένος ανάμεσα στο Πολυτεχνείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Υπουργείο Πολιτισμού, φιλοξενεί κάθε χρόνο το συνέδριο του πολιτικού σχηματισμού των τοξικομανών και εμπόρων ναρκωτικών ουσιών, ΣΥΡΙΓΓΑ.

"Τους κυνηγάμε καιρό κι εχτές που μαζευτήκαν όλοι μαζί, βρήκαμε ευκαιρία" δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της ΕΛΑΣ, "και τους πιάσαμε στα πράσα". Μικροεπεισόδια δημιουργήθηκαν κατά τη σύλληψη, καθώς οι Ελληνικής καταγωγής έμποροι που επίσης παραβρίσκονταν διαμαρτυρήθηκαν για τη σύλληψη των συναδέλφων τους.

"Εμάς γιατί δε μας πιάνουν;" αναρωτιέται ο Χ. Φ. από το Λιαδουριό Αττικης. "Μήπως σου βρίσκεται ένα ευρώ;"

Οι πενήντα πέντε είναι σχεδόν όλοι Αφρικανικής καταγωγής. Αυτός άλλωστε είναι κι ο λόγος που τόσα χρόνια παρέμεναν ασύλληπτοι. "Αφού είναι όλοι ίδιοι", εξήγησε ο αξιωματούχος "πού να τους ξεχωρίσεις;" Πηγές της ΕΛΑΣ έκαναν λόγο για την "Νιγηριανή απάτη", όπου όλοι οι Νιγηριανοί έχουν την ίδια φωτογραφία στα διαβατήριά τους για να μπερδεύουν τις αρχές.

Στην κατοχή των πενήντα πέντε βρέθηκαν πενήντα πέντε κινητά, πεντακόσια πενήντα ευρώ, πενήντα πέντα μαύρα γυαλιά μάρκας RayBahn, και δύο χρυσά δόντια, όλα προϊόντα εγκλήματος. Επίσης ανακτήθηκε και μία τσάντα με αντιγραμμένα σιντί της Δόμνας Σαμίου και του Megadeth.

Ένας από τους συλληφθέντες, Ελληνικής καταγωγής, αφέθηκε ελεύθερος αφού προσκόμισε αποδείξεις οτι βρισκόταν στον τόπο του συνεδρίου για να πουλήσει κουλούρια.

Ο Γουϊλι, ο μαύρος θερμαστής από το Τζιμπουτί δεν έκανε δήλωση για τις συλλήψεις.

(A Suivre)

H Santra η αρκούδα κάνει την πρωϊνή της γυμναστική.






(Στο ζωολογικό κήπο του Ahtari στην Φινλανδία. Στο δίπλα χώρο κάνανε αερόμπικ κάτι τάρανδοι αλλά είχανε τραβήξει τις κουρτίνες, λέει).

(Από εδώ).

(A Suivre)

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Horna και βάρα την κόρνα

Άσχετο τώρα, αλλά, καλά δεν είμαστε εδώ με Στράτο Διονυσίου στο ένα ποστ και Horna απ' την παγωμένη Σουηρβηγία εκεί δεξά;

Τό 'δες το εκεί δεξά; Θα σ' αρέσει πολύ, πίστεψέ με.

Ου.

Άντε, αύριο θα σου βάλω Βίκυ Μοσχολιού που σ' αρέσει.

(A Suivre)

Paranoia Legalese

Από το Νομοσχέδιο Αναγνώρισης του Φύλου (Gender Recognition Act) 2004, εκεί που λέει για το γάμο:

(a) the reference in paragraph (b) of subsection (1B) above to the relevant person’s son’s mother is to the relevant person’s son’s father if the relevant person is the son’s mother; and

(b) the reference in paragraph (d) of that subsection to the relevant person’s daughter’s father is to the relevant person’s daughter’s mother if the relevant person is the daughter’s father.”


Εγώ πιστεύω οτι τα γράφουνε μισομεθυσμένοι και χέζονται στα γέλια εκείνη την ώρα, και μετά ξερνάνε κι από πάνω.

(A Suivre)

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Στο παιδί που έπαιζε μανιασμένα μπουζούκι καταμεσίς στο Hull



Καθισμένος στο δωμάτιό του στο ισόγειο του dorm με τέντα παράθυρα, γυμνόστηθος και με το κασσετόφωνο τέρμα, έπαιζε από πάνω σαν τρελλός με πυρετό στα μάτια.

Είπα να πετάξω τσάντες και παλτά και να ρίξω μια επική ζεμπεκιά, εκεί και τότε, αλλά φοβήθηκα μη μας πάρουνε με τα δεκάρικα και χαλάσει η στιγμή.

...φρικαρισμένο Ελληνάκι στο βαθύ Αγγλικό βορρά...

(κι εγώ ένα εξάμηνο άντεξα)

(A Suivre)

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

18 λεπτά πιστολίδι με ζόμπι, σε μονόπλανο.



Αυτό θα ήταν το κλου της ταινίας που θα γυρνούσα αν είχα το μπάτζετ. Και θά 'τανε γαμάτη, γιατί στο τέλος θα βγαίνανε πολλά ζόμπια και θα τρώγανε τα πάντα, και το ένα το άλλο.

Επίσης τα ζόμπι θα ήτανε ζόμπι επειδή θα τα είχαν καταλάβει νανομηχανικοί κυβερνοϊοί, που θα τους είχε εξαπολύσει ένας εξωγήινος βρυκόλακας. Για να μην μου πούνε οτι κάνω και σοβαρή ταινία και στεναχωρηθώ οτι έγινα μέηνστρημ, τώρα που έχω λεφτά να κάνω ταινίες.

Ευτυχώς, είμαι στην ψάθα, θε μου, και γλιτώνω την ξεφτίλα. Φτου φτου φτου.

(A Suivre)

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Μινκ λες για μένα, τα έχω χαμένα.

Συμπαθέστατο μινκ με γούνα βιζόν.

Ίσαμε 50.000 μινκ απελευθερώθηκαν εχτές από εκτροφεία στην περιοχή της Καστοριάς και της Σιάτιστας. Την ευθύνη ανέλαβε η ALF (Animal Liberation Front).

Τα περισσότερα από τα 60.000 ζώα που απελευθερώθηκαν θα πεθάνουν, σύμφωνα με δηλώσεις των ιδοκτητών τους. Επί τη ευκαιρία, αυτή η ιστορία θα τους κοστίσει γύρω στα 2 εκατομύρια ευρώ, όπως προσθέτουν με νόημα.

Προτού πεθάνουν τα περισσότερα, τα 70.000 μινκ θα προφτάσουν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη φθορά στο φυσικό περιβάλον του νομού Καστοριάς, καταβροχθίζοντας κότες, κουνέλια, ποντίκια και άλλα είδη που απειλούνται με εξαφάνιση. Τα μινκ είναι είδος συγγενικό με τις βίδρες και τις νυφίτσες, είδη που δεν απαντώνται στην Ελληνική φύση, γι' αυτό και η παρουσία τους είναι τόσο επιβλαβής. Μη σου πώ οτι θα ληστέψουν και καμμιά τράπεζα.

"Αν τα 80.000 ζώα είχανε μείνει στα κλουβιά τους, θα είχαν περάσει ζωή χαρισάμενη και θα είχαν φτάσει σε βαθειά γεράματα", δήλωσε εκπρόσωπος των γουναράδων της Καστοριάς. "Μάλιστα, εμείς τους δίνουμε και σύνταξη στα πενήντα τους".

Εξάλλου, ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την πράξη του ALF εξέδωσε και ο Σύλλογος Φίλων των Οικολόγων -Καναπεδιστών. "Είναι απαράδεκτες τέτοιες δράσεις που μας χαλάνε εντελώς την πιάτσα" δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συλλόγου. "Ξέρετε τί γίνεται στην Αυστραλία που έχει γεμίσει φρύνους του είδους Bufo marinus; Ε, το ίδιο θα γίνει και με τα 90.000 μινκ στην Καστοριά."

Ήδη οι εκτροφείς έχουν καταφέρει να περισυλλέξουν 5.000 από τα χαμένα ζώα. Εκτιμάται οτι δεν θα βρουν άλλα μέχρι να αποζημιωθούν για τα 95.000 που λείπουν.

Ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν δεν έκανε δήλωση επί του θέματος.

Αντιπαθεστάτη γραυς μετά γούνας βιζόν.

(A Suivre)